Au tout va mieux I. Eau forte sur zinc, 12x15cm, septième état. D'autres états ici. ///Donde todo va mejor I, aguefuerte sobre zinc, 12x15cm, séptimo estado. Otros estados aqui.
Well, you certainly have some eye! I'm learning this technique (engraving) at Atelier 63, in Paris. And we study a lot all Piranesi's jails to understeand the process.
Precisamente (por si viene a Paris), es la esquina de Boulevard de la Chapelle y la rue d'Aubervilliers. Pero no vaya sin avisarme, que no lo van a recibir como se debe.
Honey and lеmon іs usuallу a long-ѕtаndіng favorite of mine, but the lemon/ginger/mint tеa sounds lovely too. Also, in my house, we ԁrink Ribenа when we're sensation beneath the weather... it really is a British drink, basically blackcurrant syrup, which you can have hot or cold, mixed to the desired strength. Definitely a childhood memory!
Sometimes remind me Piranesi.
RépondreSupprimerWell, you certainly have some eye!
RépondreSupprimerI'm learning this technique (engraving) at Atelier 63, in Paris. And we study a lot all Piranesi's jails to understeand the process.
Well, sometimes we feel good about knowing (and see) that we don't have wasted time when study the classics.
RépondreSupprimerSee you tomorow.
ché, en qué esquina pasan tantas cosas buenas?
RépondreSupprimerParis, 63, Piranesi, esquina, Atelier: una suerte de festín embriagador.
RépondreSupprimersiga por buen camino,
a.
Precisamente (por si viene a Paris), es la esquina de Boulevard de la Chapelle y la rue d'Aubervilliers. Pero no vaya sin avisarme, que no lo van a recibir como se debe.
RépondreSupprimerGrabado que embriaga vale doble.
Ce commentaire a été supprimé par un administrateur du blog.
RépondreSupprimercheque lindo eso de embriagarse en un atelier en paris haciendo grabado,o me fui al pasto?
RépondreSupprimerIncreibles tintas... me gustan mucho... muy oscuras...
RépondreSupprimerSaludos
Siempre las mejores cosas estan en las esquinas.
RépondreSupprimerUn abrazo
Si, esquinear es lo mejor.
RépondreSupprimerPero acá (bs. as.) se acabaron las esquinas de pucho y café..... un embole.
RépondreSupprimerMuy buenas estas fuertes aguas, sr. chuki.
Honey and lеmon іs usuallу a long-ѕtаndіng favorite of mine, but the
RépondreSupprimerlemon/ginger/mint tеa sounds lovely too. Also, in my house,
we ԁrink Ribenа when we're sensation beneath the weather... it really is a British drink, basically blackcurrant syrup, which you can have hot or cold, mixed to the desired strength. Definitely a childhood memory!
my web site :: how long does strep throat last